Thuis

Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Werd Auto de Delenco van Guangzhouwanghong, Ltd gevestigd in 2015. Wij zijn een professionele fabrikant van automobiele chassiscomponenten. Wij hebben meer dan 10 jaar van productieervaring, professionele technici en perfect technisch materiaal om de hoogte te verzekeren - kwaliteit van onze producten en goede prestaties met vele fabrikanten te hebben. De behulpzame verhouding op lange termijn, momenteel meer dan 7.000 producten, wij ook de perfecte pre-sales en naverkoopdienst hebben om ervoor te zorgen dat onze klanten ons over de hele wereld erkennen, in onze klanten van om welkom heten te bezoeken, te leiden, en Besprekingszaken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd Auto de Delenco van Guangzhouwanghong, Ltd gevestigd in 2015. Wij zijn een professionele fabrikant van automobiele chassiscomponenten.

 

China Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Guangzhou Summer Auto parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : RBITAR

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 100-100000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%